Grafik

Espansiva 2018

Vintage portrætter  2016

 

 

Ravne “Tanke og erindring” i den nordiske mytologi 2015

Nye portrætter Art Nordic 2015

Jeg begyndte at nærme mig grafikkens univers i 2009.

Jeg lærte grundteknikkerne i 2010 på Århus kunstakademi og Holbæk Kunsthøjskole. At møde det sort/hvide udtryk, at ridse eller ætse i plader, hvad enten materialet var kobber, zink eller pap, var fortryllende.

At sætte lyset op mod mørket, ikke bare i mine grafiske arbejder, men også i mine malerier er nogle dynamiske størrelser.  Ved at eksperimentere med farvernes forskellige udtryk og sætte dem op mod hinanden, kan jeg fange et univers, hvor lyset og mørket brydes og krydes klinger.

I 2011 blev jeg optaget på Fyns Grafiske Værksted. Det er med stor glæde, at jeg er blevet en del af værkstedet.

I grafikken forener jeg det gamle grafiske håndværk med mit formsprog, og det er dybt fascinernde at lege – og ja hold da op, hvor kan teknikkerne indimellem “drille” !

Jeg har arbejdet rigtig meget med Collografi (paptryk) – et materiale der kan udvikles i det uendelige sammen med andre teknikker som fotogravure, xerolito eller chine cloe`.

De fleste grafikker er monotopier og sjældent i flere oplag.

Udstillingen “Storm” på Filosoffen i Odense 2014

STORM er universelt. Her valgte jeg at lave ætsninger på linoleums plader. Der opstår “tilfældigheder” ved denne proces.

Storm, ætsning, 30×39

 

Udstillingen “Dyder og Synder” på Filosoffen i Odense 2012

“Lovebeans”-serien var en del af udstillingen “Dyder og Synder”. En temaudtilling sammen med kunstgruppen Axon. Med “Lovebeans” satte jeg håbet, glæden og fælleskabet i fokus.

Fra den samme udstilling udtrykte jeg tema´et “Grådighed.” Jeg kaldte serien “i pose og sæk”

Fra udstillingen “Dyder og Synder”

Jeg havde fundet nogle gamle korsetter fra 1950, erne, som jeg brugte skulpturelt i sammenhæng med min grafik. De samme korsetter pressede jeg ned i collografi pladen for at lave et aftryk.